Rideklubbens faciliteter

VOSK råder over to ridehuse og to udendørs ridebaner. Dertil er der muligheder for at ride i skov og naturskønne områder omkring rideklubben.

Ridehusene har hhv. målene 20 x 70 meter og 18 x 28 meter.De udendørs baner har hhv. målene 20 x 40 meter og 45 x 70 meter. Den store udendørs ridebane er isommerperioden typisk opdelt i to halvdele, hvor der på den ene halvdel stårspringmateriale fremme.

Ridefaciliteterne benyttes både i forbindelse medrideskolens undervisning, handicapridning, ridefysioterapi og af klubbensprivate ryttere. For at få et overblik over hvornår faciliteterne benyttes afde forskellige aktiviteter, læs mere her (link til ridehustider)

Alle der benytter rideklubbens faciliteter bedes overholdeklubbens sikkerheds- og ordensregler for ridehusene og udendørsbanerne. Læs mere her.

Kommer du kørende med din egen hest for at benytte klubbensridefaciliteter bedes du følge skiltningen for parkering med trailer. Vær ogsåopmærksom på at hvis din hest ikke til dagligt er opstaldet på stedet, må den ikkeopholde sig i stedets stalde. Dette for at undgå at sprede evt. smitsommesygdomme. Du er i stedet velkommen til at benytte klubbens opbindingspladser.Når du forlader pladsen, er du ansvarlig for at pladsen er fejet rent,strigler, træktove og evt. møg fjernet.

DE STØTTER OS