Klubmodul henter siden
Begynder 1 | 203
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
 Begynder 1  - pris kr. 480,00 pr. måned.    Krav til rytter:

Der skal være en hjælper med som kan være med til at klargøre og sadle hesten op, hvis rytteren ikke selv kan. Denne person vil også kunne trække under ridningen, hvis dette er nødvendigt i streten. Instruktøren vil undervise hjælperen og eleven i håndtering, klargøring og opsadling af hesten som en del af undervisningen.

Mål for holdet:

Begynder 1 er for dig som har gået på minihold eller aldrig har siddet på en hest før. På Begynder 1 lærer du de helt basale ting, såsom at give hesten grime på og trække med den. Du lærer at læse nogle af hestens signaler, så du ved, hvordan du skal opføre dig over for hesten. Du skal lære at strigle hesten korrekt, hvordan man sadler op og hvad det forskellige udstyr hedder. Målet med selve ridningen er at få så god balance og koordination, at man selv kan styre hesten rundt i skridt og trav på ridebanen. Man lærer de mest almindlige signaler og øvelser, såsom letridning, korrekt rytteropstilling, start, stop, dreje, 20 meter volte, slangegang, skråt igennem. På begynder 1 er der en del teori.

Aktivitetsoversigt:

Oversigten skal ses som vejledende, da aktiviteterne typisk er flettet ind i hinanden. Men den kan give forståelse af hvilke områder/aktiviteter der løbende vil være igennem sæsonen.

Aktivitet

Bemærkning

Ryttermærke 1 og 2

Strigle, opsadling, lære om diverse udstyr, trække med hesten, anatomi osv.

Teori signaler og øvelser

Fagudtryk

Skovtur

 

Breddeaktivitet/leg

 

Læs mere
Begynderhold.
Tid/Sted
Onsdag 18:00-19:00 H-2, LIlle Hal
Pris pr. rate  /  Pr.Md (11)
480,00 kr.

DE STØTTER OS